Zakelijke markt

We zijn gespecialiseerd in het realiseren van keukenprojecten voor de zakelijke markt. Of het nu grote of kleine projecten zijn. We regelen het snel en vakkundig.

Waarom zakelijke klanten kiezen voor ons

We leveren keukens van goede (Duitse) kwaliteit die we, door groot in te kopen, tegen zeer scherpe prijzen kunnen aanbieden. We kennen de vastgoed markt goed en denken altijd graag mee om het project tot een succes te maken.

Werkwijze zakelijk

Over het algemeen bedienen we de zakelijke markt als volgt. De opdrachtgever neemt contact met ons op om het project te bespreken. Er volgt een afspraak bij de opdrachtgever of in onze showroom die is ingericht op de zakelijke klant, vervolgens worden op basis van de tekeningen of op basis van onze eigen metingen op locatie 3d weergaves gemaakt van de te plaatsen keuken(s). Hierna ontvangt de opdrachtgever een heldere offerte met nettoprijzen. Indien deze akkoord is wordt er of direct besteld (met korte levertijd) of uit eigen voorraad geleverd. We werken samen met ervaren vakmensen die de keuken(s) plaatsen.

Onze zekerheden
Klanten over ons