Keukens voor particulieren

Hoewel we zijn gespecialiseerd in het realiseren van keukenprojecten voor de zakelijke markt leveren we ook regelmatig keukens aan particulieren. Op basis van de wensen en behoeften stellen we een keuken samen die precies op maat is.

Waarom particulieren kiezen voor ons

We leveren keukens van goede (Duitse) kwaliteit die we, door groot in te kopen, tegen zeer scherpe en nette prijzen kunnen aanbieden. Dus geen vervelende prijsonderhandelingen of addertjes onder gras. Maar gewoon goed rechttoe rechtaan keukenadvies. Met meer dan 15 jaar ervaring in de particuliere keukenmarkt hebben we genoeg expertise in huis om ook jouw droomkeuken te realiseren.

Onze werkwijze

We bedienen particulieren als volgt. U neemt contact met ons op om een afspraak bij u thuis of direct in onze showroom in te plannen. Vervolgens maken we op basis van de bouwtekeningen (bij nieuwbouw) of op basis van onze eigen metingen een 3d-tekening van de te plaatsen keuken. Hierna ontvangt u een heldere offerte met nettoprijzen. Indien deze akkoord is wordt er of direct besteld (met korte levertijd). We werken samen met ervaren vakmensen die de keuken(s) plaatsen.

Onze zekerheden
Klanten over ons